SKIPA

SKIPA YRITYKSENÄ

SKIPA Kiinteistöpalvelut Oy, lyhyesti SKIPA, tarjoaa asiakkailleen isännöinti-, kiinteistöhuolto- ja siivouspalveluita. Olemme ISA-auktorisoitu isännöitsijätoimisto. Toimintamme on alkanut 1971 Suvelan- ja Espoon keskuksen alueilta ja nykyisin palvelukohteita on myös mm. Muuralassa, Kauniaisissa, Tuomarilassa, Nöykkiössä, Vanttilassa , Kauklahdessa, Saunalahdessa ja Leppävaarassa.

Olemme taustaltamme perinteinen aluehuoltoyhtiö, jonka omistajakunta muodostuu alueen asunto-osakeyhtiöistä, kiinteistöosakeyhtiöistä ja kiinteistöjä suoraan omistavista yhteisöistä, kuten Espoon Asunnot Oy, Kojamo Oyj, SATO jne. Omistajina on yhteensä 25 eri yhteisöä. Välillä konsernimuotoisena toiminut yhteisömme sulautui v. 2008 nykyiseksi SKIPA Kiinteistöpalvelut Oy:ksi.

Tällä hetkellä asiakkaanamme on yli 200 asiakasyhtiötä.
Vakituista henkilökuntaa on 45 henkeä.

Henkilöstö ja osaamisalueet

Henkilöstömme valinnassa on kiinnitetty erityistä huomiota kiinteistöhoidon kokonaisvaltaiseen hallitsemiseen ja suoritettuihin ammattitutkintoihin.

Kiinteistöhuollossa työskentelee huoltomestarin alaisuudessa huoltotyönjohtaja sekä kausittain vaihdellen 25  kiinteistönhoitajaa. Siivoustyönjohtajan alaisuudessa toimii 8 päätoimista siivoojaa.

Isännöinnin osalta hallinnollista isännöintiä hoitavat ammattitaitoiset, kokeneet ja ammattitutkinnon suorittaneet isännöitsijät, joiden tukena toimii erikseen nimetty tekninen isännöitsijä. Toimiston muu henkilökunta vastaa asiakaspalvelusta, taloushallinnon palveluista yhteistyössä yhteistyöyrityksemme Aallon Group:n kanssa, sekä IT-järjestelmistä ja yrityksemme markkinoinnista. Käytössämme on Fivaldi talous- ja kiinteistöhallintojärjestelmä. Vastaamme myös osaltamme asiakkaidemme erilaisista sähköisistä huoltokirjajärjestelmistä (Tampuurijärjestelmä jne).

Tervetuloa asiakkaaksemme !