PALVELUT

ASIAKASPALVELU

 puh 09-859 881

asiakaspalvelu(at)skipa.fi

Asiakaspalvelussamme hoidetaan seuraavat asiat:

asukkaiden neuvonta
talonkirjaotteet
nimenmuutokset
avainpalvelu
saunavuorojen varaus
autopaikkojen varaus
muuttoon liittyvät asiat
isännöitsijäntodistukset (toimitusaika 2-4 arkipäivää)

 

Asiakaspalvelun tehtäviin kuuluu asumiseen ja asuntoyhtiöihin liittyvää asiakaspalvelua ja neuvontaa, taloyhtiöiden autopaikkojen tai saunavuorojen varaamiset jne. Asiakaspalvelutyö tapahtuu puhelimessa, sähköpostissa ja toimistossa asiakkaita palvellen.

ISÄNNÖINTI

Kaikilla isännöintikohteillamme on oma nimetty hallinnollinen isännöitsijänsä, joka hoitaa yhtiön talouteen ja hallintoon liittyvät asiat. Lisäksi hän tai tekninen isännöitsijä hoitaa ja valvoo korjausten ja huoltotoimenpiteiden toteutusta. Skipan asiakaspalvelu hoitaa kuten yllä on mainittu mm. taloyhtiöiden avainasiat, saunavuorot, talonkirjat, isännöitsijätodistusten tilaukset sekä autopaikka-asiat ja muuttoilmoitukset. Sivuiltamme löytyy myös lomake muutostyöilmoituksia varten.

Isännöitsijämme ovat alansa asiantuntijoita ja heillä on vankka osaaminen ja kokemus asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden asioiden vastuullisesta hoidosta.

 

Asukasportaaliin kirjautuminen

https://asukas.hausvise.fi

Tänne asukas kirjautuu isännöitsijälle antamallaan sähköpostiosoitteella, sekä koodilla joka tulee sähköpostiin, kun etenee ensimmäisestä vaiheesta Kirjaudu sisään toiminnolla. Asukasportaalia voi käyttää tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Kaikkiikirjautuminen tapahtusamalta sivulta. Kirjautua ei tarvitse joka kerta erikseen, ellei välillä itse kirjaudu ulos.

 KIINTEISTÖHUOLTOPALVELUT

Huolto- ja korjauspalvelussa otamme vastaan asiakkaiden vikailmoituksia, korjauspyyntöjä ja vastaamme kysymyksiin.

Palveluihimme kuuluu myös leikkipaikkojen turvatarkastukset ja putkimiehen työt. Tilaamme erikoisosaamista vaativille töille tarvittaessa ulkopuolisen tekijän laajasta yhteistyökumppaniverkostostamme.

Vikailmoituksen voi tehdä vikailmoitus lomakkeella tai soittamalla numeroon: (09) 859 88 103

Hätätapaukset ja ovenavaukset työajan ulkopuolella ja viikonloppuisin puh. 09-859 881

Sähkoinen huoltokirja

Huoltokirja on kiinteistökohtaisesti laadittu tiedostokokonaisuus, joka sisältää mm. kiinteistön hoidon, huollon ja kunnossapidon lähtötiedot, tavoitteet ja tehtävät sekä niiden ajoitukset ja ohjeet. Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja -asetuksessa sekä Suomen
rakentamismääräyskokoelman osassa A4 on määräyksiä ja ohjeita rakennuksen käyttö- ja huolto-ohjeesta, mikä tarkoittaa huoltokirjaa. Asunto-osakeyhtiöiden huoltokirjojen laadintaan myönnetään korjausavustusta.

Maankäyttö- ja rakennuslain mukaan huoltokirja on laadittava sellaisiin uudisrakennuskohteisiin tai rakennuslupaa vaativiin korjauskohteisiin, joita käytetään pysyvään asumiseen tai työskentelyyn. Monien hyötyjen takia ja kiinteistönpitokulttuurin yhtenäistämiseksi huoltokirjan laatiminen ja käyttöönotto on erittäin suositeltavaa myös vanhoille eli käytössä oleville rakennuksille. Lukuisat kiinteistönomistajat ovatkin
omaksuneet käytännön, jossa huoltokirja laaditaan järjestelmällisesti jokaiseen
ko. omistajan hallitsemaan uuteen ja vanhaan kiinteistöön.

Huolto ja vikailmoitukset

työaikana (09) 859 88 103
Vikailmoituslomake

työajan ulkopuolella 24 h, (09) 859 881

Mikäli puheluiden yhdistymisessä on ongelmia (työajan ulkopuolella)
soita 040 457 7051 numero on tällöin käytössä, ei muuten.

SIIVOUSPALVELUT

SKIPA Kiinteistöpalvelut tarjoaa myös laadukkaita siivouspalveluita. Asiakasyhtiöille räätälöidään siivoussopimuksen palvelukuvaus asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Tämä on huomioitava siivouksen tasoa arvioitaessa. Kaikkia tiloja ei siivota päivittäin, vaan sopimuksen mukaan esim. 1-2 kertaa viikossa. Raput peruspestään keskimäärin 1-2 kertaa vuodessa; yleensä erikseen sovittaessa. Saunoja ja pesuhuoneita ei siivota viikonloppuisin. Tarkempia tietoja yhtiösi sopimuksen sisällöstä saat tarvittaessa hallituksen jäseniltä tai isännöitsijältä.

ULKOALUEIDEN HOITOPALVELUT

Ulkoalueiden hoitoon kuuluu pihojen puhtaanapito, viheralueiden ja istutusten hoito sekä ajo- ja kulkuväylien talvikunnossapito. Yhtiöiden ulkoalueita hoidetaan kullekin yhtiölle tilaajan toiveiden mukaisesti räätälöidyn huoltosopimuksen mukaisesti. Eri yhtiöiden hoidon tasoa ei voi verrata keskenään tuntematta toisen yhtiön sopimuksen sisältöä.
Palveluihimme kuuluu myös leikkipaikkojen turvatarkastukset.